Over MW Private Insurance

Bij alles wat we doen, streven we ernaar de partner te zijn waarop u kunt vertrouwen voor uw behoeften en zekerheid. Ongeacht de uitdagingen en risico’s die u loopt.

Persoonlijk en met kennis van zaken

Wij helpen u met verzekeringsoplossingen die passen bij u en uw levensstijl. De uitgebreide adviesgesprekken vinden veelal in een voor u vertrouwde omgeving plaats: thuis of op kantoor.

Marc Witte

Founder

Onze beloftes

Uw eigen persoonlijke adviseur staat voor u klaar. Zowel bij het inzichtelijk maken van uw verzekeringsbehoeften om zo samen met u tot de beste oplossing te komen, als ook bij het afhandelen van eventuele schade.

Onafhankelijk advies.

Als onafhankelijke specialist heeft MW Private Insurance toegang tot alle relevante verzekeringsoplossingen. Daarom kunnen wij met recht toezeggen dat u de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie krijgt. Ook als dat betekent dat u soms beter iets niet kunt verzekeren.

Unieke oplossingen voor u en uw levensstijl.

Iedereen is uniek en daar passen geen generieke oplossingen bij. Uw persoonlijke adviseur helpt u de juiste keuzes te maken en zodoende een unieke oplossing voor uw specifieke behoeften en levensstijl te realiseren.

Klachtenprocedure

Wij besteden grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bent u toch niet tevreden? Om wat voor reden dan ook? Dan horen wij dat graag. Klachten over onze dienstverlening nemen wij altijd serieus. Hieronder leest u welke mogelijkheden u heeft wanneer u klachten ervaart.

Stap 1: u kunt de klacht persoonlijk melden bij Marc Witte (founder en directeur) via marc@mwprivateinsurance.nl.

Stap 2: u kunt gebruik maken van de officiële procedure voor conflicterende situaties.

Stap 3: u kunt terecht bij het Klachteninstutuut Financiële Dienstverlening (Kifid), waar wij bij zijn aangesloten.

Neem contact op